Aktiviteter - kontakt mig og hør nærmere

Workshops på Enebærvej i Glamsbjerg eller ude hos dig!

  • Er I mindst 4 personer, der vil på workshop i Glamsbjerg, er I velkomne til at sende en anmodning til mig via kontaktformularen og forespørge på jeres ønskede dato for deltagelse i workshop her på Fyn.  
  • Workshops ud af huset. For jer, der ønsker en farverig oplevelse med sommerfugle. Er I en gruppe personer, der vil lære lidt om sommerfugle og selv prøve at præparere de smukke dyr, så kommer jeg gerne til jer! Kontakt mig for detaljer, så booker vi sammen i kalenderen.
  • Salg og levering af sommerfugle til fotoopgaver og lignende ​
  • Indlæg ud af huset om sommerfuglenes forunderlige verden.

Max 8 deltagere pr. workshop i Glamsbjerg. 

Pris: 395 kroner per deltager - ikke egnet for børn under 10 år. Børn må dog gerne tages med. Prisen inkluderer et spændende oplæg om sommerfugle, forplejning bestående af vand/kaffe/te samt brød med pålæg, kage, frugt/nødder og andet godt, kursus i præparering af sommerfugle, 3-4 sommerfugle samt nogle hyggelige timer, hvor du får en mindeværdig, anderledes, kreativ og farverig oplevelse. 

Efter workshoppen kan du frit tage dine sommerfugle med hjem, eller du kan lade dem ligge hos mig, hvis du vil have sat dem i rammer eller en lille glasklokke efter 4 uger. Dette minde om dagen samt flot interiør til dit hjem koster 350 kroner ekstra, og jeg sender naturligvis kreationerne hjem til dig, hvis du ikke har mulighed for at afhente dem. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Build a butterfly

CVR: 37325589

Adresse

Enebærvej 1 B
5620 Glamsbjerg

Kontakt

Telefon: 25 13 03 50

E-mail: buildabutterfly@gmail.com