Sommerfugle​

Her finder du mit udvalg af sommerfugle fra hele verden.

Sommerfuglene stammer fra bæredygtige sommerfuglefarme, hvor sommerfugle hvert år avles i milliardvis som trækplaster for besøgende. Farmene findes primært i Asien og Amerika, og deres formål er at bevare sommerfuglene i den vilde natur gennem læring om naturbevarelse og økosystemers vitale betydning for naturens mangfoldighed af dyre- og planteliv.   

En del af sommerfuglefarmenes omsætning går til naturbevaringsprojekter. Når du køber sommerfugle hos Build A Butterfly eller på anden måde deltager i mine aktiviteter, er du derfor med til at støtte op om kampen for at passe på klodens økosystemer, der blandt alle verdens dyr og planter også er hjemsted for naturens sande ædelstene, sommerfuglene. 

Under fanen Produkter finder du vejledning om priser, klokkestørrelser, valg af sommerfugle mm. Brug kontaktformularen til din bestilling eller hvis du har spørgsmål; jeg hjælper dig altid gerne med dine overvejelser.

Har du specielle ønsker til sommerfugle, som du ikke kan finde i mit sortiment, så sig til. Jeg kan skaffe de fleste arter, blot de ikke er omfattet af CITES lister over truede arter.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

OBS;​ Nogle af sommerfuglene er meget store, mens andre er  små. Klik på de enkelte billeder for at se vingefanget (fra vingespids til vingespids) på de enkelte arter. På den måde får du en bedre fornemmelse af hvilke sommerfugle, der passer ind i dit valg af glasklokke.  

Firma

Build a butterfly

CVR: 37325589

Adresse

Enebærvej 1 B
5620 Glamsbjerg

Kontakt

Telefon: 25 13 03 50

E-mail: buildabutterfly@gmail.com