Bag om Build A Butterfly​

Jeg hedder Joachim Hansen og har siden barndommen interesseret mig for natur og dyr. Især har insekter indtaget en helt særlig plads i min bevidsthed.

Moser, skove, enge, søer og åer er i årenes løb blevet endevendt i Danmark og i udlandet sammen med min trofaste ven, Andreas. 

Som teenagere meldte vi os ind i Entomologisk Forening på Fyn, hvor vi indhentede viden om dag- og natsommerfugle og lærte at præparere disse.

Jeg startede siden på dyrepasseruddannelsen men fortsatte i landbruget, hvor jeg arbejdede i 10 år, heraf 5 år som driftsleder.

Efterfølgende har jeg uddannet mig inden for administration, salg og ledelse.

Min skabertrang har i kombination med min kreativitet og kærlighed til sommerfugle dannet fundamentet for at ville dele naturens skønheder, nemlig sommerfuglene, med alle interesserede.

På selveste juleaften i 2014 fik jeg den grundlæggende​ idé til Build A Butterfly:

Jeg gav i julegave hver af mine to yngre søstre sommerfugle i rammer, som jeg havde købt færdige. Da jeg så glæden i deres ansigter, vidste jeg med det samme, at jeg ville kunne fremstille mine egne kreationer, som ville skabe glæde for alle mennesker, der elsker indretning, sommerfugle og skønhed.​​

​​Via Facebook, Instagram, bloggere, hjemmesiden og fysiske butikker har både rammer og glasklokker ​fundet vej til hyggelige hjem i alle dele af Danmark.

På mine workshops, hvor deltagere selv kan præparere sommerfugle, formidler jeg viden om de smukke dyr og om vigtigheden af at bevare verdens økosystemer, så vi i fremtiden også kan opleve sommerfuglene i den vilde natur.

Sommerfuglene i rammer og klokker signalerer for mig vigtigheden af naturbevarelse samtidig med, at de er en fryd for øjet i ethvert hjem.

​Jeg forhandler naturligvis ingen truede arter i henhold til CITES/Washingtonkonventionen.​​

​Du kan selv vælge dine sommerfugle efter ønsker til farver, størrelse og antal, eller jeg kan hjælpe med at sammensætte en unik løsning til dig.​

Firma

Build a butterfly

CVR: 37325589

Adresse

Enebærvej 1 B
5620 Glamsbjerg

Kontakt

Telefon: 25 13 03 50

E-mail: buildabutterfly@gmail.com